Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Când dragostea așteaptă" by Johanna Linsdey ~ Book PDF Kindle ePub Free

Când dragostea așteaptă

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Când dragostea așteaptă
  • Author : Johanna Linsdey
  • Release Date : January 14, 2016
  • Genre: Erotic Romance,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 1844 KB

Description

Un conflict care nu pare să aibă rezolvare ... o alianță încheiată din interes... o dragoste neașteptată și mistuitoare.

Cândva Lady Leonie l-a blestemat pe Lupul Negru – chipeșul Rolfe d’Ambert, mercenarul devenit lord de Kempston – pentru cruzimea și faptele sale sângeroase, în fața țăranilor de pe moșia ei. La scurt timp, pe pământurile lordului, devenit noul vecin al domeniului lui Leonie, încep să se comită tot felul de nelegiuri, de care sunt bănuiți oamenii loiali frumoasei stăpâne de la Pershick. Și totuși, Lupul Negru nu are inima să îi ucidă pe cei vinovați, așa că, pentru a obține pacea în ținut, îi cere mâna lui Lady Leonie, fără măcar să știe cum arată.

Tânără, inocentă și de o frumusețe nemaiîntâlnită, Leonie ar fi un premiu care să încununeze viața oricărui bărbat – și, cu toate acestea, Rolfe vrea s-o ia de soție din motive care nu au legătură cu inima. Obligată de rege să accepte căsătoria, Lady Leonie nu poate decât să accepte propunerea acestui bărbat care – se teme ea – nu caută decât răzbunare. Însă un sărut senzual schimbă cu totul lucrurile și aprinde în lord dorința pătimașă de a o avea cu orice preț – și nevoia irezistibilă de a uni inimile lor neîmblânzite într-o iubire fără seamăn.


PDF Books Download "Când dragostea așteaptă" Online ePub Kindle